Yelkesen İlkokulu
YELKESEN KÖYÜ YELKESEN KÜME EVLERİ NO 74A ELEŞKİRT / AĞRI

VİZYON

Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üretebilen, eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği,araştırmacı, sosyal yönden gelişmiş, okuyan,milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerleri kavramış, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen,çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirebilen bir okul olmaktır.

BAŞARILAR

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında ilçede düzenlenen bilgi yarışmasının ilk turunda İlçede 2. olmuştur.

Normal Öğretim

08.30-14.20

Sobalı

İl Merkezine 20 km, İlçe Merkezine 22 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

2012 nüfus verilerine göre 850 kişilik Ağrı´nın Eleşkirt ilçesine bağlı köyüdür.